Християнський табір у Новоставі

  • Июн

    23

    2013
  • 32229

Християнський табір у Новоставі

З 17 по 22 червня в Новоставському санаторії, Рівненської області місія Агапе проводила один із таборів з дітьми-сиротами. Кожного дня діти, а також команда, що працювала в таборі переживали великі  благословення. За що ми щиро вдячні Господу.

 Озираючись назад, з впевненість можемо сказати, що молитви за табір були почуті Господом. Адже і діти, і команда, і працівники санаторію залишилися дуже задоволені. Дуже вдячні пастору церкви «Відродження»  Нестеруку Володимиру Васильовичу, який кожного ранку молився разом з командою і це було підтримкою для всіх нас. Великим благословенням в таборі були наші друзі з США – Чед Лідлі та Мішель Крістлі. А щоб ми та діти краще порозумілися з нашими гостями, нам допомагала Аня Судакевич. Дітки  залишилися в захваті від всього, що відбувалося навколо них цілий тиждень і охоче ділилися своїми враженнями про табір:

  Юлія, 10 років

 «В таборі було дуже цікаво, не доводилося нудьгувати, можна легко знайти нових друзів. Навіть якщо ти десь впав, то хтось завжди допоможе і підтримає. На Біблійних уроках ми вчилися розрізняти добро та зло, як допомагати іншим у біді,  вчили Золоті вірші з Біблії.
   Табір був дуже цікавий. Дякую, що приїжджають люди і допомагають нам жити. Ми чекаємо вас ще»

Вася, 12 років

«В таборі мені дуже сподобалось, а особливо наставники та пісні. На уроках ми вчили вірші про добро та зло, дізналися, що язик може все. Це найкращий табір у світі і так хочеться, щоб він не закінчувався…»

Віка, 8 років

«Мені сподобалися пісні, музика, Біблійні уроки, бо ми там вчили вірші. Ще нам давали подарунки. Ми грали в олімпійські ігри. А ще я розмовляла з американським дядечком Чедом!»

Віка, 11 років

«Мені тут подобається. Адже,  навіть, ворогів по школі з’єднує любов до одного табору. Ми разом граємо, вчимося, наставники допомагають нам усвідомлювати, як правильно поводитися в різних ситуаціях, дають змогу дітям показати себе, кожен день придумують якісь нові цікаві ігри і співають разом з нами гарні пісні.»

А ось, деякі враження про табір від наставників:

Надія Нестерук (музика, спів)

«Безмежно вдячна Богові, що можу послужити цим діткам і віддати їм частинку себе. Адже, якщо ми, щось отримуємо, то наповнюються наші долоні, а коли віддаємо то наповнюється наше серце. Наше серце наповнене любов’ю до цих дітей, забутих батьками та не забутих Богом, тому що Бог добрий весь час! »

Олег Друкачук (наставник)

 «Такі табори, як у Новоставі, перш за все змінюють тебе як християнина, відкривають більше бажання допомагати дітям- сиротам, щоб вони змінювалися і пізнавали Христа з ранніх років. В таборі я був наставником середньої групи (12-13років).  Для цих дітей і для кожного з нас важлива повна віддача, те, на скільки ти приділяєш їм часу та сили. Особисто для мене важливо, щоб діти на 100% відкрилися для прийняття Слова Божого»

Світлана Лацвієва (координатор)

«Наш Бог – це той Бог, який відповідає на прості людські прохання. Одним з великих благословінь, що може бути в денному таборі – це сонячна погода. За це слава Богові, адже Він почув наші молитви.
 Я дуже вдячна Господу за команду, яка жертвувала своїм сном, встаючи рано   вранці, підготовкою до іспитів, своїми силами. Дякую Богу за вірних та посвячених молодих людей, що виконують велике доручення Боже»

 Чед Лідлі (спорт)

«Я думаю, що цей табір для багатьох цих дітей -  це досвід, що змінить їхнє життя, бо вони в дійсності бачили ту любов, якою вона є насправді. Ці діти, які не відчули справжню батьківську любов вдома, відчули безумовну любов тут від наставників, адже команда віддано проявляла її до дітей. З дітьми часто трапляється, що вони повторюють те, що бачать. Люди з команди Агапе, будуть для них найкращим прикладом. Вірю, що, коли вони виростуть, то скажуть: «Я хочу бути таким, як він, або вона»»

   Директор та вихователі закладу, висловили щиру подяку всім, хто займався з дітьми, дякували за хорошу організацію та гарну програму, за те , що вони також  змогли відпочити біля дітей. В кінці табору кожен з них отримав в подарунок Біблію. Також, кожна дитина отримала на згадку фото своєї групи та солодкий подарунок, а старшим дітям ми подарували Біблії.

Нехай Бог рясно благословить кожного, хто молився за проведення табору, хто працював з дітками протягом тижня, хто жертвує кошти на святе діло Господнє.

         «Я благословлятиму Господа кожного часу, хвала Йому завсіди в устах моїх!» Псалом 33:1

Табір в Новоставі-12.jpg
Табір в Новоставі-1.jpg
Табір в Новоставі-2.jpg
Табір в Новоставі-4.jpg
Табір в Новоставі-5.jpg
Табір в Новоставі-7.jpg
Табір в Новоставі-8.jpg
Табір в Новоставі-10.jpg
Табір в Новоставі-11.jpg
Табір в Новоставі-13.jpg
Дата публикации: 23.06.2013   Количество просмотров: 32229